Stiropor EPS AF 17gr - Ravni 20mm - 0,5x1m /1m2

Šifra: 81170
(2 ocena)
Opis proizvoda Fasadna termoizolaciona ploča od ekspandiranog polistirena. Postojanost oblika i forme, dobre ekološke karakteristike, jednostavna za obradu. EPS - ekspandirani polistiren - izoluje pomoću vazduha, tj. najprirodnijeg “materijala” koji postoji. Vazduh je smešten u 3-6 milijardi ćelija po kubnom metru, što mu daje odlične termoizolacione osobine, a čini ga i apsolutno bezbednim po ljudsko zdravlje. AUSTROTHERM-ovi termoizolacioni materijali od EPS-a (ekspandiranog polistirena) pokazali su se u proteklih 50 godina kao najprikladniji materijali za ugradnju na tavanicama, zidovima, u krovovima i u podovima - kako u stambenim i poslovnim objektima, tako i u školama, bolnicama, hladnjačama itd.
MP cena: 90 ,00RSD Količina: 1 Kupi
*Prikazana maloprodajna cena je sa uračunatim PDV-om
  • Pošalji prijatelju
E-mail:

  Poruka:
  Unesite kod sa slike:

  • Specifikacija
  • Tehnologije
  • Tehnički list
  • Utisci kupaca
  • Pitanja i odgovori
  • Članci
Šifra 81170
Veleprodajna cena 75,00 RSD
Jedinica mere m2
Primena Primenjuje se za izolaciju fasadnih zidova (tzv. ''demit fasada'') i unutrašnju izolaciju (plafoni i unutrašnje strane zidova):
• Zid (Izolacija fasadnog zida; Unutrašnja izolacija; Izolacija u “sendvič” zidu);
• Ploča (Ploča nad prolazom);
• Krov (Kosi krov između rogova).
Prednosti • Za svođenje Vaših troškova grejanja na minimum, neophodna je sveobuhvatna termička izolacija Vaše kuće. Danas su na primer u Austriji (pogotovo u Beču) svi montažni, kao i većina stambenih objekata tzv. objekti niske energetske potrošnje;
• Ukoliko koristite termoizolaciju Austrotherm EPS®, sačuvaćete životnu sredinu (okolinu) čistom (kroz redukovanje prisustva štetnih materija poput CO2 , NOx , SO2 );
• Sve vrste materijala Austrotherm EPS® sastoje se od vazduha (procentualno čak 98%!). On ne iritira ljudski organizam (kožu, oči, pluća) pri dodiru, a podleže i permanentnoj kontroli kvaliteta u Austrothermo-vim laboratorijama i u eksternim institutima za ispitivanje materijala.
Tip AF
Materijal Ekspandirani Polistiren – EPS
Boja Bela
Boja trake na pakovanju Crvena
Tvrdoća (gr) 17
Debljina (mm) 20
Ivice Ravne ivice
Dimenzije (mm) 500 x 1000
Količina (m2/pakovanje) 12,5
Količina (m3/pakovanje) 0,250
Količina (kom/pakovanje) 25
Količina (m2/m3) 50,0
Neto površina ploče (m2) 0,50 / 0,4777
Koef. toplotne provodljivosti (W/mK) 0,039
Sadržaj ćelija Vazduh
Klasa gorivosti B1 (teško zapaljiv materijal)
Standard EN 13163
Dodatne Informacije Austrotherm je već godinama prepoznatljiv u Srbiji i u njenom okruženju kao lider u proizvodnji najkvalitetnijih termoizolacionih ploča na bazi ekspandiranog (EPS) i ekstrudiranog polistirena (XPS). Sa ovim proizvodima se kuće izoluju od podruma do krova. Značajno poglavlje predstavlja fasadna termoizolacija, a Austrotherm tu nudi kako termičku izolaciju sokle (Austrotherm XPS), tako i termoizolaciju fasadnog zida.
Deklaracija Uvoznik-Dobavljač / Proizvođač: AUSTROTHERM DOO
Zemlja Porekla: Srbija
Trenutno nema sadržaja u ovoj sekciji
Ostavite Vaš utisak i podelite Vaše iskustvo koje ste imali korišćenjem datog proizvoda i time doprinesite VELOG zajednici. Unapred Vam se zahvaljujemo na ostavljenom utisku. Određeni uslovi bi trebalo da budu ispoštovani da bi Vaš utisak bio objavljen na našem sajtu.
Ime:

  Poruka:
  Unesite kod sa slike:


Snežana | 17/09/2020 Poštovani, Da li je maloprodajna cena ne-presovanog stiropora debljine 20mm 90din. po m2 ili po komadu-ploči dimenzija 0,5x1m?
Velog: Izložena cena je po 1m2.
Trenutno nema sadržaja u ovoj sekciji
Slični proizvodi
FOOTER 2020