Prodajni salon

Prodajni salon
Velog DOO Beograd1_3.pngU sklopu kompanije Velog D.O.O. posluje moderno opremljen prodajni salon veličine od 400 m² sa velikim izborom najkvalitetnijih materijala, širokom lepezom proizvoda, i super brendove po niskim cenama.
 
Prodajni salon je otvoren radnim danima od ponedeljka do petka i subotom, a nalazi se na veoma pristupačnoj lokaciji u Železniku u ulici Lole Ribara 133, blizu Obrenovačkog puta. Osim materijala za gradnju nudimo i izuzetan izbor artikala za uređenje prostora, poput sanitarija, keramike, stolarije, boja i lakova, elektro-materijala, laminate itd.
 
Ovde možete pronaći sve što Vam je potrebno iz programa osnovnog građevinskog materijala, metalnog programa, rezane građe i stolarije, gipsanog programa – suve građe, boja i lakova, građevinskih lepkova, molerskog i farbarskog alata, elektro materijala i rasvete, keramike i sanitarije, vodovoda i kanalizacije, izolacionog programa, baštenskog programa, mašina, alata i pribora. Velog prodajni salon nudi širok asortiman proizvoda vrhunskog kvaliteta, koji se, pre svega odnosi na materijale za kompletnu izgradnju stambenih i poslovnih objekata i njihovo opremanje.
 
U našem prodajnom asortimanu možete pronaći sve za adaptaciju i gradnju stambenih i poslovnih prostora. Ljubazno osoblje će Vam pomoći u odabiru od najmanjeg eksera i najfinije četke. U našem poslu ovaj način prodaje materijala tradicionalno se naziva "stovarište", ali mi se trudimo da ponudimo mnogo više od onoga što možete naći na drugim lokacijama.

 
enterijerpano.png1_3.pngKod nas možete pronaći proizvode najvećih i najkvalitetnijih proizvođača kao što su:
Knauf, Ceresit, Ytong, Schiedel, Sika, Isomat, Austrotherm, Knauf Insulation, Tondach, Holcim, Titan, Dramin, Maxima, Beohemik, Beorol, Kaindl,  Ramon Soler, Rosan Armature, Marbomil, TimIzolirka, Marker Fasteners, Peštan, TopStrong, Gadget, Topmasterm, kvalitetne španske keramike i sanitarije, kao i proizvodi mnogih drugih proizvođača.
 
Visokokvalitetno i edukovano osoblje će Vam detaljno objasniti i upoznati Vas sa našim proizvodima, pružiti sve neophodne informacije i rešenja. Kako biste što bolje uskladili svoje potrebe i zahteve, na našem sajtu možete uporediti Vaše želje i mogućnosti i pronaći optimalno rešenje. Naše osoblje će Vam pružiti vrhunske komercijalno-tehničke savete.
Kod nas nema čekanja jer je objekat tako koncipiran da nekoliko kamiona može ući u isto vreme, a ako želite da vam mi dostavimo robu to je potpuno besplatno, kao i istovar robe, po čemu smo jedinstveni u Beogradu. Salon u kome nudimo boje i lakove i elektro-materijal jedan je od najvećih tog tipa u Srbji, a i ostatak objekta je pokriven, tako da kod nas možete doći i po lošem vremenu kako biste bez žurbe potražili ono što vas zanima.
 
Naša velika prednost u odnosu na većinu lokacija gde se prodaje građevinski materijal je lokacija u Železniku, blizu Obrenovačkog puta, koja je dostupna gradskim prevozom ili automobilom, ali i velikim kamionima. Samo 5 minuta vožnje Obrenovačkim putem od Ade Ciganlije dovodi vas kod nas, a ako živite ili radite u Žarkovu, Železniku, Rakovici, Ostružnici, Sremčici ili na Banovom Brdu mi smo i Vaš sused, tako da Vi više nikada nećete morati da putujete daleko po materijal za gradnju i majstorske radove.

 

 

Kako do nas?

Do nas možete doći gradskim linijama 54, 55, 58, 88, 511, 512, 521. Naš Prodajni salon se nalazi u Železniku, ulica Lole Ribara 133, na samoj raskrsnici koja vodi prema Železniku, Banovom Brdu i Obrenovcu.
 
  • Ukoliko dolazite iz Obrenovca skrenite desno prema Železniku i na prvoj raskrsnici uočićete naše stovarište;
  • Ukoliko dolazite iz pravca Beograda (Obrenovačkim auto-putem), skrenite levo prema Železniku i na prvoj raskrsnici primetićete naše stovarište;
  • Ukoliko dolazite iz pravca Banovog Brda, krenite Vodovodskom ulicom koja se nastavlja u Lole Ribara u pravcu fabrike Lola i na raskrsnici ka Železniku i Obrenovcu primetićete naše stovarište sa Vaše leve strane.
 
 
Beograd, 2019.
Copyright © 2019 by Velog D.O.O., Sva prava zadržana.
Velog.rs