Građevinska Podletva - 1,5x5cm - 1,0m

Šifra: 41032
(0 ocena)
Opis proizvoda Rezana ili drvena građa je materijal koji se koristi za izradu krovnih konstrukcija. U drvenu (rezanu) građu spadaju: grede, daske, fosne, štafne, letve I podletve. Vrlo je bitno da izaberete kvalitetnu drvenu (rezanu) građu, jer je ona nosilac krovopokrivačkih materijala, koji u većini slučajeva nisu laki (npr. crepovi, tegola, onduline). Takođe je veoma bitno da drvena (rezana) građa bude suva i dobro zaštićena pre njene ugradnja na objekat. Velog nudi veoma kvalitetnu rezanu građu, i prateću opremu za postavljanje I zaštitu rezane građe. Takođe, napominjemo da kod nas možete pogledati I kvalitetne krovne pokrivke (crep, salonit, tegola, onduline, leksan).
MP cena: 45 ,00RSD Količina: 1 Kupi
*Prikazana maloprodajna cena je sa uračunatim PDV-om
  • Pošalji prijatelju
E-mail:

  Poruka:
  Unesite kod sa slike:

  • Specifikacija
  • Tehnologije
  • Tehnički list
  • Utisci kupaca
  • Pitanja i odgovori
  • Članci
Šifra 41032
Veleprodajna cena 37,50 RSD
Jedinica mere kom
Primena Drvena (rezana) građa je materijal koji se koristi za izradu krovnih konstrukcija.
Materijal Jelovo drvo
Tip Građevinska podletva/kom
Dimenzije (cm) 1,5 x 5
Dužina (m) 1,0
Dodatne Informacije Jela i smreka vrlo su srodne i zbog svojih dobrih mehaničkih svojsatva ubrajaju se u najčešće obrađivane vrste drveta. Koriste se za izradu građevinske stolarije (prozora, vrata, dovratnika), podova (brodskih podova), zidova (masivnih zidova i zidnih obloga - lamperije, poluoblica), profiliranih letvica, lepljenih ploča, furnira muzičkih instrumenata, masivnih i lameliranih krovnih, zidnih i podnih građevinskih konstrukcija, građevinske oplate, iverice, celuloze, papira.
Deklaracija Uvoznik-Dobavljač / Proizvođač: BERKOM DOO
Zemlja Porekla: Crna Gora
Trenutno nema sadržaja u ovoj sekciji
Ostavite Vaš utisak i podelite Vaše iskustvo koje ste imali korišćenjem datog proizvoda i time doprinesite VELOG zajednici. Unapred Vam se zahvaljujemo na ostavljenom utisku. Određeni uslovi bi trebalo da budu ispoštovani da bi Vaš utisak bio objavljen na našem sajtu.
Ime:

  Poruka:
  Unesite kod sa slike:


aca | 15/07/2021 Dobar dan se zna koj je klase ova letva? E nisu krive i imaju ravne stranice ?
Velog: Poštovani to je građevinska podletva, trebalo bi doći pa probrati koje Vam odgovaraju.
Djordje Šusterović | 03/04/2019 Dobar dan i molim vas da ako želite ljubazni budete i meni odgovorite da li je jelova podletva od jednoga metra suva i bez čvorova unapred hvala
Velog: Poštovani, nije veštački sušena. Građevinska letva je u pitanju, možete doći da pogledate, dobra je, kvalitetna.
Strahinja | 30/03/2017 Koliko kila ima 2m ove daske?
Velog: Poštovani, ne znam tačno koliko kila ima 2m, ako se odlučite za kupovinu onda bi izmerili koliko bi težina bila. Pozdrav
Trenutno nema sadržaja u ovoj sekciji
Slični proizvodi
FOOTER 2020