Načini plaćanja

Načini plaćanja
naciniplacanja.png1_12.png
Internet Kupovina

  • *** Poštovani kupci od 07.09.2017. godine, samo porudžbenice veće od 5.000 dinara, šalju se kurirskom službom na teritoriji Republike Srbije. Dok kod nas u prodajnom salonu možete izvršiti kupovinu, kao i do sada nezavisno od vrednosti porudžbenice! ***


  • Plaćanje preko računa (na naš žiro račun)
Svoju porudžbinu možete platiti direktnom uplatom na naš žiro račun. Porudžbenicu sa uputstvima za uplatu izabranih proizvoda dobićete na e-mail koji ste uneli prilikom registracije. U e-mailu dobijate detaljne podatke koje je potrebno navesti na uplatnici neposredno nakon potvrde porudžbine (kupovine). Po evidentiranju Vaše uplate, proizvodi sa porudžbenice se pakuju i šalju na adresu kupca. Plaćanje možete izvršiti standardnom uplatnicom u bilo kojoj pošti ili banci na teritoriji Republike Srbije, ili putem interneta ako imate internet pristup svom računu (Web Banking).

  • Plaćanje pouzećem (prilikom preuzimanja robe)
Kod plaćanja pouzećem, poručenu robu plaćate prilikom preuzimanja paketa koji na Vašu adresu dovozi kurirska služba. Moguće je plaćanje gotovinom na ruke kuriru koji vrši isporuku Velog robe. 

  • Plaćanje u Velog salonu prodaje (lično preuzimanje robe)
Ukoliko želite da robu preuzmete lično u našem salonu, uplatu možete izvršiti na licu mesta i preuzeti prethodno online poručenu robu.


thefinalline700px_2_3.png
Kupovina u Velog prodajnom salonu

  • Gotovinsko plaćanje
Plaćanje se vrši u gotovini.

  • Virmansko plaćanje (Plaćanje preko računa)
Plaćanje preko računa. Ova vrsta plaćanja namenjena je i pravnim licima.

  • Plaćanje debitnim i kreditnim karticama
Prihvatamo sledeće platne kartice: Visa, Visa Electron, Master Card, Maestro, American Express, Dina, Kartice Poštanske Štedionice.

***Kod nas postoji povoljnost plaćanja karticama Banke Intesa (Visa, Master Card, American Express) na 6 rata bez kamate.

naciniplacanjabancaintesabezkamate.jpg

Kreditne kartice iz programa Master Card i VISA omogućavaju Vam beskamatno plaćanje na više jednakih mesečnih rata u trgovinama širom zemlje sa kojima Banca Intesa ima ugovorenu poslovnu saradnju. Najveći broj rata u Velog prodavnici može biti 6. Kreditni limit na Vašoj kartici se, odmah po obavljenoj transakciji, umanjuje za ukupan iznos.

Za Master Card i Visa kreditne kartice, rate dospevaju na plaćanje 10. u mesecu, za American Express® kreditne kartice, rate dospevaju na plaćanje 15. u mesecu u originalnom iznosu i kao takve su u celosti oslobođene kamate. Na Vašem mesečnom računu za kreditnu karticu biće prikazan iznos rate koja je dospela na plaćanje, a u opisnom delu označeno je koja rata je u pitanju.

Plaćanje na rate American Express® kreditnim karticama je drugačije u odnosu na Master Card i Visa kreditne kartice i funkcioniše na sledeći način:

- Prva rata dospeva na naplatu u celosti, odmah uz sledeći mesečni izvod
- Sve sledeće rate dospevaju u celosti kroz izvod, u narednim mesecima u zavisnosti od broja rata i u potpunosti su oslobođene kamate.
 
  • Plaćanje čekovima
Postoji mogućnost plaćanja čekovima građana, bez rata, dok se realizacija čekova izvršava odmah.
Velog.rs