Aluminijumska Lajsna za laminat 10434 O - Završni Profil - Zlatna - 2,7m

Šifra: 99774
(0 ocena)
Opis proizvoda Završni profil za laminatne podne obloge postavlja se pri ugradnji laminata. Aluminijumska završna lajsna sa sakrivenim sistemom instalacije, za laminat. Ako želite da vaš poslovni enterijer ili stambeni prostor izgleda potpuno završen i sa jednom diskretnom eksluzivnom notom u detaljima, svakako ćete to postići ugradnjom naših lajsni koje vam nudimo.
MP cena: 666 ,00RSD Količina: 1 Kupi
*Prikazana maloprodajna cena je sa uračunatim PDV-om
  • Pošalji prijatelju
E-mail:

  Poruka:
  Unesite kod sa slike:

  • Specifikacija
  • Tehnologije
  • Tehnički list
  • Utisci kupaca
  • Pitanja i odgovori
  • Članci
Šifra 99774
Veleprodajna cena 555,00 RSD
Jedinica mere kom
Primena Aluminijumska završna lajsna – podni profil za pod postavljaja se pri ugradnji laminata, i štiti isti od habanja, vlage i samim tim mu produžavaju vek trajanja.
Prednosti Iroko Podni profili su neizostavan dodatak za podne obloge, keramičke pločice, laminate, parkete, brodske podove I druge podne obloge. Savršen sistem koji krije vezu između elemenat, napravljeni od aluminijumskih lestvica. Isti ili različiti nivoi se veoma lako, elegantno I jednostavno spajaju jednu celinu. Zbog aluminijumskih profila, parket ili druge vrste obloga, dugi niz godina ostaju sačuvani I zaštićeni od negativnih uticaja I posledica.
Tip Aluminijumska Lajsna
Tip primene Laminat
Sistem Instalacije Sakriveni sistem instalacije - silikon, lepak
Materijal Aluminijum
Dužina (m) 2,7
Širina (mm) 16
Visina (mm) 8
Boja Zlatna
Deklaracija Uvoznik-Dobavljač / Proizvođač: IROKO DOO
Zemlja Porekla: Turska
Trenutno nema sadržaja u ovoj sekciji
Ostavite Vaš utisak i podelite Vaše iskustvo koje ste imali korišćenjem datog proizvoda i time doprinesite VELOG zajednici. Unapred Vam se zahvaljujemo na ostavljenom utisku. Određeni uslovi bi trebalo da budu ispoštovani da bi Vaš utisak bio objavljen na našem sajtu.
Ime:

  Poruka:
  Unesite kod sa slike:

Trenutno nema sadržaja u ovoj sekciji
Slični proizvodi
FOOTER 2020